Debora Noordsij
- medisch en oncologisch voetzorgverlener -

Vergoedingen

Ik ben trots op mijn veelzijdigheid van behandelingen aan hoogwaardige voetzorg. Daarom is er soms ook vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraar. De meest bekende aandoeningen zijn 'diabetes mellitus' en 'reuma'. Soms vergoed de zorgverzekeraar ook andere aandoeningen, zoals CVA, bepaalde huidaandoeningen, chemotherapie, dwarslaesie, overmatig eelt en likdoorns door stand afwijking aan de voet of tenen, en ga zo maar door.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding, neem dan contact met mij op of raadpleeg de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Op uw eerste afspraak neemt u mee:

- Geldig identiteitsbewijs

- Recente verwijzing van huisarts, specialist of podotherapeut met hierop de aandoening waarvoor u vergoeding wilt krijgen.  Wilt u voor vergoeding in aanmerking komen door 'diabetes mellitus', dan moet de verwijsbrief een zorgprofiel vermelden.

Podotherapeut

Heeft u 'diabetes mellitus' en een zorgprofiel 2, 3 of 4. Dan komt uw vergoeding vanuit de basisverzekering. Deze vergoeding bevat alleen medisch noodzakelijke voetzorg. Wilt u een complete behandeling dan betaald u zelf een eigen bijdrage. Deze verschilt per podotherapeut.

- Voetcentrum Wender 13,50 

- Podotherapie Hermanns 11,-

- Podotherapie Hallux 13,50

- Podotherapie Happy Feet 11,50

- Podotherapie Arjan Buijs 10,-