DEBORA NOORDSIJ
salon voor hand- en voetverzorging

 

Behandelingen: Nagelstyling 

 

Bij mij in de salon kunt u terecht voor het zetten van acrylnagels. Doordat er uitsluitend gewerkt wordt met professionele producten krijgt u een mooi resultaat waar u lang van kan genieten! Het product waarmee ik werk is van Creative, een van de marktleiders op het gebied van handverzorging met verkooppunten over de hele wereld.

 

Acrylnagels

 

nieuw set vanaf 50,-

 

Acryl is een systeem dat bestaat uit een vloeistof en een poeder. Door het samenvoegen van deze twee ontstaat er een zachte substantie, die na enkele minuten uithardt. De voorbehandeling bestaat uit het reinigen en desifecteren van de handen en nagels, het losmaken van de naglriemen en het verwijderen van de glans- vetlaag van de natuurlijke nagels. Vervolgens worden de natuurlijke nagels op maat van de kunstnagels gevijld. De kunstnagels worden op de natuurlijke nagel aangebracht, op lengte geknipt en in het door u gewenste model gevijld (vierkant, rond of ovaal). Na het aanbrengen van de verschillende lagen acryl worden de nagels afgewerkt en in hoogglans afgelakt. Wilt u iets speciaals, dan kunt u kiezen voor nail-art.

 

Nabehandeling acrylnagels

 

opvullen vanaf 40,-

 

De eigen nagel groeit samen met de kunstnagel gewoon door, gemiddeld 1 millimeter per week. Het is belangrijk, dat de ruimte die door de groei van de eigen nagel ontstaat regelmatig wordt nabehandeld. Gemiddeld staat hier drie weken voor. Kijk ook bij de nagelverzorgingstips voor het mooi houden van uw nagels.

 

nagelreparatie tussendoor 5,-

nagelreparatie tijdens behandeling 4,50


Verzorging voor thuis


nagelvijl 2,50