DEBORA NOORDSIJ
salon voor hand- en voetverzorging

 

Behandeling: Medisch Pedicure

De volgende voetbehandelingen zijn mogelijk:

 

Voetbehandeling met screening (60 min.)

50,- 

Een anamnese (vraaggesprek met relevante bijzonderheden) afnemen met een voet- en nagelonderzoek, eventueel worden er blauwdrukken van de voeten gemaakt. De voeten worden opgemeten en de schoenen besproken. Aansluitend worden de voeten verzorgd, daarbij kunt u denken aan het knippen van de nagels, het verzorgen van de nagelomgeving en het behandelen van eelt, likdoorn(s), kloven, mycose nagel(s) en ingroeiende nagel(s). Afsluitend worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende vochtregulerende voetencreme.

Dit gebeurt hygienisch, vakkundig en pijnloos.

 

Standaard voetbehandeling (30 min.)

28,-

Desinfecteren van de huid, inspecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, behandeling van eelt, likdoorn(s), kloven, mycose nagel(s), ingroeiende nagel(s) en afsluitend de voeten insmeren met een verzorgende vochtregulerende voetencreme.

Dit gebeurt hygienisch, vakkundig en pijnloos.

 

Standaard voetbehandeling Ambulant (30 min.)

42,-

Desinfecteren van de huid, inspecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, behandeling van eelt, likdoorn(s), koven, mycose nagel(s), ingroeiende nagel(s) en afsluitend de voeten insmeren met een verzorgende vochtregulerende voetencreme.

Dit gebeurt hygienisch, vakkundig en pijnloos.

 

Voetbehandeling met screening bij Diabetici, Reuma en Oncologische patienten (60 min.)

60,- 

Een anamnese (vraaggesprek met relevante bijzonderheden) afnemen met een voet- en nagelonderzoek, eventueel worden er blauwdrukken van de voeten gemaakt. De voeten worden opgemeten en de schoenen besproken. Aansluitend worden de voeten verzorgd, daarbij kunt u denken aan het knippen van de nagels, het verzorgen van de nagelomgeving en het verwijderen van eelt, likdoorn(s), kloven mycose nagel(s) en ingroeiende nagel(s). Afsluitend worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende vochtregulerende voetencreme.

Dit gebeurt hygienisch, vakkundig en pijnloos.

LET OP: aangevuld met aangepaste inspectie van de voeten!

 

Standaard voetbehandelingbehandeling bij Diabetici, Reuma en Oncologische patienten (30 min.)

33,- 

Desinfecteren van de huid, inspecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, behandeling van eelt, likdoorn(s), kloven, mycose nagel(s), ingroeiende nagel(s) en afsluitend de voeten insmeren met een verzorgende vochtregulerdende voetencreme.

Dit gebeurt hygienisch, vakkundig en pijnloos.

LET OP: aangevuld met aangepaste inspectie van de voeten!

  

Voetbehandeling Pedicure by Pedi Bhaer (60 min.)

65,-

Desinfecteren van de huid, inspecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, behandeling van eelt, likdoorn(s), kloven, mycose nagel(s), ingroeiende nagel(s) en als afsluiting een Pedicure by Pedi Bhaer met een soak, soften, scrub, mask, massage, smooth.

...omdat je voeten het allerbeste verdienen. 

Merk: Pedi Bhaer

  

Voetbehandeling Pedicure by O.P.I. de Luxe (80 min.)

87,50

Desinfecteren van de huid, inspecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, behandeling van eelt, likdoorn(s), kloven, mycose nagels(s), ingroeiende nagel(s). Dan wordt er een mooi wit randje op de teennagels aangebracht (french pedique van drie lagen gel). En als afsluiting een Pedicure by Pedi Bhaer met een soak, soften, scrub,mask, massage, smooth.

...omdat je voeten het allerbeste verdienen. 

Merk: Pedi bhaer

Merk: Creative

 

French Pedique

25,-

De french pedique behandeling geeft uw teennagels een zeer verzorgde, natuurlijke uitstraling. De french pedique blijft vier tot zes weken mooi! De french pedique wordt met drie lagen gel aangebracht, namelijk met een natuurlijke basiskleur, een wit randje aan het topje van de teennagels en een transparante topgellak. Het resultaat is prachtig en duurzaam!

Merk: Creative

 

Nagellak verwijderden

7.50

Indien teennagels gelakt zijn, en niet voor de behandeling is verwijderd.

 

Nagels lakken

10,-

Het lakken van de teennagels in kleur naar keuze. Bij "Mycose" nagels eigen nagellak meebrengen.

 

Nagels lakken met Nail-Art

15,-

Het lakken van de teennagels in kleur naar keuze, met bloemen, streepjes of strass-steentjes.

 

Harsen onderbenen

19,-

Desinfecten van de onderbenen, de hars aanbrengen met de harsroller, verwijderen van de haren met harsstrips, de achtergebleven harsresten verwijderen met een verzorgende olie en tot slot worden de benen ingesmeerd met een verkoelende en haarreducerende creme.

 

Specialistische behandeling: Siliconen Orthese

v.a. 25,-

Een orthese is een uitwendig gedragen hulpmiddel met als functie: ontlasten / ondersteunen. Drukplaatsen worden definitief drukvrij gelegd.

 

Specialistische behandeling: Nagelbeugel

v.a. 25,-

Deze specialistische behandeling wordt toegepast bij de ingroeiende nagel.

 

Specialistische behandeling: Nagelreparatie / nagelprothese

v.a. 17,50

Elke nagelaandoening, waar de nagelplaat beschadigd is of niet mooi om te zien is, kan gerepareerd worden naar een mooie goed toonbare nagel. Hierdoor kan de nagel op een normale manier uitgroeien.

 

Specialistische behandeling: Antidruk techniek

v.a. 10,-

Drukplaatsen worden tijdelijk (1 a 2 weken) drukvrij gelegd, door middel van bijvoorbeeld vilt.

 

Producten: Funghiclear

20,-

Effectief schimmelwerend product.

 

Pead bhaer: voetcreme verschillende soorten

12,-

 

Producten: Velco Pedicreme

5,50

Pedicreme tegen kloven en droge voeten 75 ml