DEBORA NOORDSIJ
salon voor hand- en voetverzorging

Algemene Voorwaarden

 

Privacy Policy

Debora Noordsij noteert (persoons-) gegevens van haar klanten om haar werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het gaat hier om n = naam a = adres w = woonplaats t = telefoon e = email en indien nodig de BSN. Daarnaast noteert Debora Noordsij gegevens over de klachten waarmee klanten bij Debora Noordsij komen in de verwachting dat Debora Noordsij kan helpen met de verlichting van deze klachten. Ontwikkelingen op dit gebied worden na elke behandeling genoteerd om de voortgang van deze klachten te kunnen monitoren.

Bovengenoemde (persoons-) gegevens worden genoteerd in het softwareprogramma Podofile. In dit softwareprogramma heeft iedere klant een eigen klantenkaart. Deze klantenkaart is ten alle tijden inzichtelijk voor klanten van Debora Noordsij. Indien een klant gegevens van zijn of haar klantenkaart wil aanvullen, wijzigen of laten verwijderen, kan dit door dit schriftelijk aan te vragen bij Debora Noordsij. Debora Noordsij zal binnen veertien dagen na dagtekening van de schriftelijke aanvraag passend reageren op de gevraagde actie van zijn of haar klant met betrekking tot de genoteerde (persoons-) gegevens van deze klant. Indien een klant bepaalde informatie liever niet verstrekt, wordt hier natuurlijk gehoor aan gegeven.

De gegevens die Debora Noordsij noteert zijn alleen bedoeld voor het kundig en juist uitvoeren van de werkzaamheden van Debora Noordsij. De gegevens worden nooit doorgeven aan derden en worden strikt vertrouwelijk behandeld. 

Gegevens van klanten worden maximaal drie jaar bewaard na een laatste bezoek van een klant.

Debora Noordsij is in het bezit van een AVG-verklaring. Deze kunt u, indien gewenst, op verzoek inzien.

 

Prijzen

De prijzen op deze website zijn inclusief 21% btw en dienen direct na de behandeling contant te worden voldaan. (De salon heeft geen pin, maar er zijn pinautomaten in de buurt). 

 

Behandeling

Behandeling volgens afspraak.

 

Annulering

Afspraken kunnen alleen telefonisch worden geannuleerd.

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Ik heb hier dan ook alle begrip voor, maar ik hoor dit wel graag zo spoedig mogelijk. U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos uw afsraak annuleren of verzetten. Dit geeft mij de mogelijkheid om iemand anders in te plannen. Indien u de afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op uw afspraak, ben ik genoodzaakt de behandelkosten in rekening te brengen.

 

Verantwoordelijkheid

Bij het niet opvolgen van de aanwijzingen voor een eventuele behandeling is mijn salon niet verantwoordelijk.

 

Prijswijzigingen

Prijswijzigingen zijn voorbehouden.